Topolya községben terül el, annak második legnagyobb települése. 5 128 lakossal rendelkezik, a 10-es közlekedési folyosótól 18, a nemzetközi vasútvonaltól 16, az Európai Unió határától pedig 21 kilométerre terül el.
Bácskossuthfalvának több olyan létesítménye van, mely kiválóan alkalmas barnamezős beruházásokra. A falu geostratégiai helyzete, az ingatlanok és a munkabérek kedvező árfekvése miatt kiváló lehetőségeket kínál potenciális befektetőinek, a szerbiai adók pedig a régióban a legkisebb adóterheket jelentik. Programfüzetünk összegyűjtötte a meglévő, aktív cégeket, azok alapadatait igyekeztünk csokorba szedve bemutatni partnerkeresési szándékkal. Továbbá fel szeretnénk kínálni két ipari zónát a zöldmezős beruházások részére. Itt szintén az ár-minőség arány kiemelkedően magas. Ehhez járul hozzá a kiépített infrastruktúra és a kiváló lokáció.
A 90-es évek történései, majd a 2009-től térségünket is érintő gazdasági válság azt eredményezte, hogy az egykor 2 300 főt alkalmazó termelői szektor mintegy 650 főre csökkent. Viszont a meglévő, elfogadható szintű objektumok, a kiépített úthálózat, a víz- és szennyvízhálózat, a szennyvíztisztító és a trafók révén ideális befektetési lehetőségeket kínálunk. Amennyiben a beruházó a zöldmezős beruházás mellett dönt, úgy azt a meglévő ipari létesítmények közelében kialakított 2 zónában teheti meg. Ezen zónákat Topolya község területrendezési terve tartalmazza, az adott lokáció infrastrukturális fejlesztése fokozatosan halad. Az általunk kínált lehetőségek tulajdonjogot jelentenek, a többnyire felkínált hosszú távú bérlet helyett.
Általános és további információ a Bácskossuthfalvi Helyi Közösségben hozzáférhető. Szükség esetén üzletember találkozót, illetve a cégek helyszíni bemutatását is vállaljuk.